Sesonggjester

Oppdatering 12. februar

Snødd en del siste 12 timer (og snør lett fortsatt). Dybde på bakken overkant av 20 cm. Ikke like på mye tak. Bilder fra 10 min siden.

2018-02-12 15.23.41 2018-02-12 15.26.09 2018-02-12 15.28.25

Oppdatering 30. januar

Ingen nevneverdig snømengde. Kun vært kraftige vindkast siste uken, men alt ok. Legger ved bilde tatt for 20 min siden.

2018-01-30 09.10.16

Oppdatering 22. januar 2018

Bilde under er tatt i dag. Sporadisk lett snø og snødybde mellom 15-25 cm. Alt ok ellers. Lokalavisen Gjengangeren melder om regn senere denne uken som vil påvirke snømengde:

https://www.gjengangeren.no/var/nyheter/vestfold/du-vil-neppe-like-varvarselet-for-denne-uka/s/5-26-111169 

Nyhetsbrev for sesongen 2018 blir publisert her på nettsiden i løpet av februar.

2018-01-22 10.39.37

Oppdatering 11. oktober.

Det er fortsatt noen av dere som ikke har betalt vinterlagring. Vet du dette gjelder deg: Vennligst overfør kr 1.500 til kontonummer 2480 10 03091 (Ikke benytt KID). Har du isolert fortelt er det er det et tillegg på kr 1.500.

Til dere som har vinterlagret gjenstander i Hytte 20; dette er nå flyttet og fordelt mellom hytte 5 og 6.

Oppdatering 6. september.

Kontonummer for innbetaling av vinterlagring og tillegg for isolert fortelt: 2480 10 03091. Vennligst skriv plassnummer i tekstfelt.

Vinterlagring: kr 1.500
Isolert fortelt: kr 1.500

Oppdatering 1. september.

Dette var grunnen til helikoptrene her i går kveld: https://www.gjengangeren.no/horten/nyheter/forsvaret/derfor-flyr-helikoptre-over-borre/s/5-60-184034

Oppdatering 18. august.

Internettantenne og switch ved hytte 20 er midlertidig ute av drift grunnet  sporadisk svakhet i kabel. På grunn av omfanget av reparasjonsarbeidet vil feilen vil bli utbedret etter sesongslutt.

Oppdatering 17. august.

INFORMASJON OM SESONGAVSLUTNING
10. SEPTEMBER

Det går dessverre mot sesongslutt, og derfor følger litt praktisk informasjon rundt sesongavslutningen.

Den 10. september rundt kl. 12:00 stenges bommen for sesongen på Rørestrand Camping. Fortelt skal da være pakket ned og vann og strøm stenges av. Det er lov å oppholde seg på plassene sine, men dessverre ingen overnatting.

Vogn og platting kan lagres på plassen for vinteren mot kr 1.500 (uavhengig om lagring i hyttene benyttes). Frist for innbetaling av denne er 10. september. Kontonummer kan fås i resepsjonen (samme som innbetaling av sesongleie) eller så kan dette betales i resepsjonen. Det gis tilbud om å lagre enkelte ting som er strev med å transportere, f.eks kjøleskap i hyttene i forbindelse med vinteropplaget. Hyttene vil ikke være oppvarmet, kun låst. OBS: Begrenset med plass da enkelte hytter vil bli fjernet iløpet av vinteren.Ting i hyttene markeres med navn, plassnummer og telefonnummer og være ute innen 10 mai 2017. Alt som ikke er tatt ut av hyttene til denne datoen vil by på problemer for oss på campingen. Det vil være mulighet for å lagre i hyttene etter 20 august. Ta kontakt med resepsjonen for utlevering av nøkkel. Sesongplassen er deres helt til vi mottar en oppsigelse på epost eller muntlig i resepsjonen. Dersom dere ikke ønsker å beholde sesongplassen for sesongen 2018, vennligst gi oss beskjed så fort det lar seg gjøre.

Plassen vil ha kameraovervåkning  gjennom vinteren.

Nøkkelbrikkene beholder dere selv frem til neste sesong. Saldoen på brikkene blir uberørt. Ønskes det å tømme ut saldoen gjøres dette i resepsjonen før stenging. Alle nøklene vil bli deaktivert på stengedatoen slik at de ikke fungerer på toaletter eller bom. Dersom dere må inn på plassen med bil av en spesiell grunn avtales dette på epost god tid på forhånd, og aktuelle nøkkelbrikker aktiveres innenfor en gitt tidsperiode.

Det hadde vært fint om batterier tas ut av brannvarslerne for å forhindre unødvendig støy på plassen igjennom vinteren!

Kommunikasjon utenfor sesong med Rørestrand går over mail: booking@rorestrandcamping.no.

Alle vi på Rørestrand Camping håper dere er fornøyde med sesongen 2017 og ønsker dere hjertelig velkomne til ny sesong 2018

:) :) :) :) :)

Oppdatering 5. august

Bommen har vært ute av drift de to siste dagene grunnet skade gjort på bommen. Den fungerer nå fra i dag av igjen. Samme som tidligere med at bommen går ned 23:00 og opp 08:00. Det er mulig å bipe dere ut med nøkkelkort, men vær så snill begrens kjøringen etter 23:00 allikevel.

Oppdatering 25. juli

Stolpe 14, 9 og 18 er nå byttet. Elektrikker rakk én ekstra stolpe i dag. Dvs plassnummer 19-40 ikke mister strømmen ved neste stolpebytte.

Bytte av stolpe 4 er utsatt til torsdag! Strømmen vil da være vekk i ca 2 timer for plass nummer 1- 18.

 

Oppdatering 18 juli.

Dato for bytte av strømstolper er avklart: 25 og 26 juli.  Stolpe 4, 9, 14 og 18 byttes på disse to dagene. 2 stolper pr dag. Hele raden vil miste strømmen imens arbeidet pågår. Vi sender ut sms med varsling til raden det gjelder på forhånd samt publiserer her på nettsiden! Strømmen vil være vekk fra ca 0730 – 14:00 på raden det arbeides.

Skjermbilde 2017-07-18 kl. 11.22.04

Nytt med de nye strømmstolpene er stikket. Det nye stikket er en rund blå 1-fas kontakt. Rørestrand Camping foretrekker om dere benytter hel ledning fra vogn til stolpe, men ikke noe krav. Overganger fra vanlig stikk til blå 1-fas kontakt kan kjøpes på f.eks Biltema (http://www.biltema.no/no/Bygg/Elektrisk/Elektrikerverktoy/Tilkoblingsutstyr-1-fase-2000018083/?artId=44571) eller campingforhandlere som Askjems.

De nye strømstolpene har også en jordfeilbryter til hver enkelt vogn. Det vil si: Feiler noe i en vogn er det kun denne vognen som mister strømmen og ikke de andre vognene som er koblet til samme stolpe. Det vil fortsatt være 10Ampere sikringer i hvert stikk. Vi vil anbefale at dere som er koblet til følgende stolper (4,9,14,18) kjøper en ledning / overgang snarest mulig. Vi har et par til utlån til dere selv har det på plass.

35983044571

Oppdatering 7 juli

Internett var vekk 3 dager tidligere denne uken grunnet kabelbrudd. Feilen ble fikset torsdag.

De fire strømstolpene som blir byttet i år er nr 4, 9, 14 og 18. Strømstolpene er kjøpt inn. Eksakt tidspunkt for bytte er ikke avklart med elektrikker enda. Mer informasjon kommer senere.

Oppdatering 13 juni

Sesongleie del 2 har forfalt. En betalingspåminnelse er blitt sendt til alle uavhengig ved avtale om innbetaling eller ikke. Betalingspåminnelsen er kun fra Rørestrand og blir ikke sendt automatisk videresendt.

Fire stykk strømstolper er nå lagt i bestilling. Ved utskiftning vil de som blir berørt få beskjed på forhånd før noen utskiftning skjer.
Foreløpig er det stolpe nummer 4 og 14 som skal byttes.

Den som ikke har hentet grillen sin fra vinterlagring, vennligst gjør det omgående. Den står foran hytte nr 7.

Igjen, takk for at dere er flinke til å stelle pent med gresset, plassen deres og ikke minst med hverandre og naboer :)

 

Oppdatering 11 mai

Rørestrand Camping holder stengt på grunnlovsdagen 17.mai :) 

Tips: Sjekk datostemplingen på gassflasken før dere evt. drar for å fylle. Les mer her: http://www.dinside.no/bolig/alle-bor-sjekke-flaska-si/61048366
Gassflasker kan fylles / kjøpes nærmest på Rema 1000 Lystlunden, Adresse: Moloveien 1A, 3187 Horten.

Oppdatering 28 april

To switcher er nå montert i hver sin stolpe ved plass 21 og plass 27.

Husk å ikke grav kabelen for dypt, vær obs på Rørestrand sine kabler, og vennligst vis hensyn til andre sine plasser ved graving. Prøv derfor å bruke samme «kabelgrøft» til flere kabler om gangen.

Oppdatering 20 april

Bom: 
Den nye installasjonen i bommen ser ut til å fungere veldig bra for oss alle! Det er kommet etterspørsel om å beholde nåværende løsning med at bommen er permanent nede også etter 1 mai.
Vi kan forsøke dette frem til høysesongen (20.juni til 10.aug), men dersom det viser seg at det blir logistikkproblemer på parkeringsplass eller ute i vegkrysset blir det løsning som tidligere, med bom opp 08:00 og ned 23:00.

Det er mulighet for å bippe dere ut etter 23:00 dersom det skulle være et nødstilfelle.

Internett:
Vurdert etter tilbakemeldinger fra dere så vil det bli kjøpt inn to switcher som dere kan koble dere på. Disse vil bli kjøpt inn om kort tid. Switchene vil bli lokalisert på stolpe ved plass 21 og ved plass 27. Disse vil bli montert inne i et åpent skap.

Informasjon ved graving: Vennligst vent med å grave ned nettverkskabelen deres til switch er montert.  IKKE grav denne kabelen dypt, det holder å vippe torven opp med spade og skli kabelen under. Vennligst vær obs så ikke dere kutter noen av Rørestrand sine kabler. Vis forsiktighet ved graving. Legger ved et bilde under som grovt sett viser hvor våre kabler går. Det kan være lurt å benytte samme ”kabelgrøft” til flere kabler. Dersom det må kutttes i asfalt og legges f.eks trekkerør, ta kontakt da vi har kutter til dette.

Nettverkskabel er type CAT5e eller CAT6, fettfylt (for å tåle evt frost). Jeg kan skaffe egnet kabel på trommel så dere kan kappe etter bruk. Jeg trenger da indikasjon på ca. hvor mye dere tror dere trenger på forhånd. Jeg har også utstyr for å lage modularplugg.

Sjekkliste for våren:
Ellers ønsker vi å gi en liten kjekk sjekkliste over saker som er greit å få sjekket nå på vårparten:

-       Sjekket at nålen på 6kg brannslukningsapparatet er på grønt. (6kg brannapparat er påbudt)
-       Røykvarsler (påbudt) / propanvarsler fungerer
-       Sjekket strømledning for brudd i isolasjon eller andre synlige skader og at denne er godkjent.
-       Sjekket gasslange for sprekker eller andre defekter
-       Sjekket avstandskravet på 4 meter fra nærmeste brennbarenhet dersom trevirke/kompositt/vogn/platting/fortelt.
-       Gassflaske står oppreist.
-       Og at bestilling om godt vær denne sesongen er sendt inn til rette overordnede :)

Kabler på Rørestrand 2016-kopi

Oppdatering 12 april

Bommen er fra i dag permanent nede frem til 1 mai og åpnes ved å bruke samme nøkkelbrikke som benyttes til toalettanlegget. Brikkeleseren er lokalisert på bommen og ser lik ut som i dusjene.
Ved aktivering blinker bommen i 5 sekunder før den åpner seg opp. Etter 40 sekunder blinker den og lukkes automatisk. Dette gjelder hele døgnet, men kjøring er allikevel ikke tillatt etter 23:00. Kun ved nødstilfeller.

Dersom bommer ikke lyser rødt (har strøm) er det en sikring som har gått. Denne befinner seg i sikringsskap bak hytte nr 3 og sikring til bommen er nr «nr 16″ vipp denne opp så har bommen strøm igjen. Det står også lapp om dette på bommen.

TIPS til daglig bruk:  Dersom 40 sekunder går mot slutten og det kommer ny bil, bipper du bare brikken på nytt og nye 40 sekunder aktiveres for nestemann.

Fra 1 mai blir det som tidligere med at bommen går opp klokken 08:00 og lukkes 23:00. Nøkkelbrikkene fungerer også da etter 23:00, men som nevnt kun brukes ved nødstilfeller.

Håper dere liker den nye installasjonen :)

Oppdatering 7 april

Velkommen til sesongstart for dere sesonggjester! :)
Alle nøkkelbrikkene deres skal nå være aktivert. For dere nye sesonggjester, kom en tur innom resepsjonen så oppretter vi brikker til dere.

Under denne delvis åpningen av campingen vil det henge lapp på døren når resepsjonen er bemannet.

Ønsker dere en flott påske i dette knallværet! Og tusen takk for at dere er så snille og hjelper nye og gamle sesonggjester med å komme igang :) :)

Søndag  9 april vil resepsjonen være ubemannet.

Oppdatering 27 mars

Faktura ble sendt ut 20 mars. Denne ble sendt på epostadressen vi har registrert hos oss. De vi ikke har eposten til skal ha mottatt denne i posten. Dersom dere ikke har mottatt, ta kontakt så sender vi dere en fakturakopi.

På forhånd, takk.

Oppdatering 17 mars

Til info: Faktura for sesongleie sendes ut i løpet av helgen :)

Nyhetsbrev for sesonggjester på Rørestrand Camping sesongen 2017


Informasjon om Åpningstider 2017 og tilgang i Påskeferien:
Campingen vil i år åpne for dere sesonggjester 7 april kl. 12.00 og stenger søndag 10.september kl. 12.00. For døgngjester og hyttegjester er sesongen fra 1 mai.

Tidligere åpning for sesonggjester vil være en ”delvis” åpning med begrensede servicefasiliteter, ingen åpen resepsjon, men strøm og vann (gitt at det ikke er frost i bakken) vil være påskrudd.
Det vil være mulig å få fylt på brikker for dusj osv. i perioden 7-april til 1-mai. Det vil bli satt opp oppslag på døra i denne perioden. Mest sannsynlig så er jeg mye rundt på området slik at dette ikke blir noe problem. Hvis det er snø på bakken så blir det måket etter evne, men basert på denne vinteren har vi vanskelig for å tro at det vil være et problem.

Åpningstidene i resepsjonen er også endret til gjeldende: 09:00 – 13:00 og fra 16:00 – 20:00 hver dag i sesong. 

Økning i sesongleien
Sesongleien går i år opp med kr. 950,- til kr. 13.950,- for å kompensere for økte kostnader og normal prisstigning. Det utstedes dette året kun 1 stk. faktura med KID-nummer som sendes ut ca 7 mars. Beløpet forfaller i to rater med halvparten pr gang (kr 6.975) (10 april) og 10 juni) og dere benytter samme KID-nummer på begge innbetalingene. Faktura vil bli sendt på epost. Til dere som ikke har epost (eller ikke oppgitt denne) vil motta den i posten. Dersom det er behov for utsettelse ønsker vi beskjed på epost.

Internett tilgang – mulighet for kablet nett
For å sikre at alle har tilgang til internett vurderer vi å legge til rette for kablet nettverk inn til deres vogn. Dvs. at vi monterer en switch/påkoblingspunkt på stolpene slik at de som har problemer i dag kan legge en internettkabel fra stolpen og inn i vognen. I vognen kan dere ha et eget lite nett hvor SSID (nettverksnavn) skal hete «vogn nr. x». På denne måten tror vi at vi skal få alle fornøyde og på nett, basert på utfordringene som finnes på campingen. Vi planlegger å kjøpe inn en trommel med fettfylt internettkabel og plugger som dere kan grave ned under torva selv. Inne i vogna trenger dere en liten router, men det kan kjøpes rimelig for ca. 400,- på Clas Ohlson osv. De som ikke har problemer med å koble på det trådløse nettet i dag trenger ikke gjøre noe.
- Send mail til booking@rorestrandcamping.no dersom du ønsker tilgang til kablet internett inn til vognen din. Vi er avhengig av å kartlegge dette før vi bestemmer oss for innkjøp.

Strømstolper
Utskiftning av strømstolper vil også fortsette denne sesongen. Dette har ikke blitt gjort i vinter på grunn av dårlig likviditet. Utskiftning av stolpene vil prioriteres på de mest nødvendige og vil skje før fellesferien og informasjon til de som blir berørt under arbeidet vil bli informert. Alle vil, som tidligere ha tilgang til én strømkontakt.  Strømstyrken vil fortsatt være det den samme på 10A. Begrensning på kabler gjør at dette ikke kan oppgraderes.
Om det er tilgjengelig, og ønskes, kan et nr 2 støpsel kjøpes i sesongen avhengig av kapasitet.
Pris kr 750 for sesongen.

Sykkel- og gangsti (sykkelutleie)
Vegvesenet vil ferdigstille en sykkel- og gangsti som går forbi døgnplassen. Denne vil sørover føre rett til Borrehaugene (1,7km) og nordover føre rett til sentrum (1,5km). Rørestrand vil ha noen sykler til utleie.

Områdekart
Et nytt områdekart er laget og finnes på nettsiden. På forsiden er det en link til ”Kart over campingen” på høyre kolonne.

Telefon
Hovednummeret inn til campingen vil bli åpnet 1 april 2017.

Avskjed av plass
Dersom dere ikke ønsker sesongplass for 2017, vennligst gi beskjed omgående på epost booking@rorestrancamping.no.

Ting ut av hyttene
Til dere som har lagret ting i hyttene: Husk å hente tingene deres i hyttene FØR 10 mai ellers vil det by på problemer for oss på campingen. Vi er stadig nedom campingen og gir selvsagt beskjed dersom vi oppdager noe.

Strandområdet Rørestrand
På stranden vil det denne sesongen ikke skje noe altfor omfattende. Vi skal lage gangsti (der det i dag er gruset) for penger som er kronerullet av nærsamfunnet og kommunen har gitt informasjon at det offentlige toalett på Rørestrand vil bli pusset opp denne sesongen. Vi ønsker også å informere om at Tarzanbåten dessverre er solgt til Redningsselskapet, avdeling sørlandet, grunnet en uegnet plassering. Vi hadde alt for store utfordringer med bølger og vind da Tarzanbåten måtte ligge såpass langt ut pga dybde. Vi arbeider med andre typer «badeleker» og actionfylte aktiviteter.

Ellers så ser vi frem til ny og solfylt sesong på Rørestrand og håper dere også gleder dere til å nyte ferien hos oss.

Har du noen spørsmål så send de på epost booking@rorestrandcamping.no

God vinter (vår) :)

________________________________________________________________________ 

KOMMUNIKASJON NÅR CAMPINGEN ER STENGT:

All kommunikasjon utenom sesong skjer via e-posten booking@rorestrandcamping.no. Telefon blir ikke besvart. På grunn av annet arbeid og bosted gjennom vinteren blir mail lest sporadisk. Dersom dere ønsker å komme inn bommen på campingen må dette planlegges med oss god tid i forveien.

 

Oppdatering 25 august.

INFORMASJON OM SESONGAVSLUTNING
15. SEPTEMBER

Det går dessverre mot sesongslutt, og det er etterlyst litt praktisk informasjon rundt sesongavslutningen.

Den 15. september rundt kl. 12:00 stenges bommen for sesongen på Rørestrand Camping. Fortelt skal da være pakket ned og vann og strøm stenges av. Det er lov å oppholde seg på plassene sine, men dessverre ingen overnatting.

Dersom dere ikke ønsker sesongplassen deres videre / selger på rot / flytter internt på plassen, ønsker vi informasjon så tidlig som mulig!

Vogn og platting kan lagres på plassen for vinteren mot kr 1.500 (uavhengig om lagring i hyttene benyttes). Frist for innbetaling av denne er 15. september. Kontonummer for innbetaling av vinterlagring er 2480 10 03091 eller så kan dette også betales i resepsjonen før 15 september. Det gis tilbud om å lagre enkelte ting som er strev med å transportere, f.eks kjøleskap i hyttene i forbindelse med vinteropplaget. Hyttene vil ikke være oppvarmet, kun låst. Ting i hyttene markeres med navn, plassnummer og telefonnummer og være ute innen 10 mai 2017. Alt som ikke er tatt ut av hyttene til denne datoen vil by på problemer for oss på campingen. Det vil være mulighet for å lagre i hyttene etter 25 august. Ta kontakt med resepsjonen for utlevering av nøkkel.

Plassen vil ha kameraovervåkning  gjennom vinteren.

Nøkkelbrikkene beholder dere selv frem til neste sesong. Saldoen på brikkene blir uberørt. Ønskes det å tømme ut saldoen gjøres dette i resepsjonen før stenging.

Anbefaler at batterier tas ut av brannvarslerne for å forhindre unødvendig støy gjennom vinteren!

Kommunikasjon utenfor sesong med Rørestrand går over mail: booking@rorestrandcamping.no

Alle vi på Rørestrand Camping håper dere er fornøyde med sesongen 2016 og ønsker dere hjertelig velkomne til ny sesong 2017