Sesonggjester

*

Her publiseres oppdateringer og nyheter for våre sesonggjester. Dette er vår eneste informasjonskanal og det er derfor viktig at siden sjekkes jevnlig av våre gjester.

Oppdatering 30.09

Hei kjære sesonggjester.

Det er nå gått 5 år og 6 sesonger siden vi tok over driften av Rørestrand Camping AS. Nå tiden kommet for å gi stafettpinnen videre. Vi ønsker med denne oppdateringen å informere om at vi vil om kort tid legge ut Rørestrand Camping til salgs på markedet.

Som trofaste sesonggjester ønsker vi at dere skal få informasjonen først.

Det har vært utrolig lærerikt på alle måter å drive denne campingen gjennom 6 sesonger, og vi føler selv at vi har klart å oppnå en god del på den tiden vi har vært bak spakene her på Rørestrand. Vi ønsker å takke dere nye og gamle sesonggjester som har gjort oppholdet vårt bra, og håper at dere tar like godt vare på de neste eierene.

Vi skal etter beste evne finne de rette eierene som vil fortsette å bringe Rørestrand videre opp og frem, og i lik ånd som vi har gjort.

Vi ønsker dere en god høst videre.

Mvh
Magnus og Jon

Oppdatering 28.09

I morgen kl 12:00 stenger vi bommen på campingen og sesongen er over for i år.
Alle plasser må da være ryddet og fortelt må være pakket ned. Brikkene deaktiveres slik at de ikke fungerer på bommen eller servicebygget, men de beholdes frem til neste sesong. Saldoen på brikkene blir uberørt. Dersom dere må inn på plassen med bil av en spesiell grunn må dette avtales per epost god tid i forveien.

Vi minner om at siste frist for innbetaling av vinterlagring, isolert fortelt og ekstra strømstikk er i morgen (29.09.).
Dette kan betales i resepsjonen eller til kontonummer 2480 10 03091. Vennligst skriv plassnummer i teksten (ikke benytt KID).

OBS! Ved forsinket betaling uten særskilt avtale vil kravet automatisk bli sendt til inkasso.

Jeg (Celine) vil være tilgjengelig i resepsjonen fra kl 09:00-12:00 i morgen, for spørsmål eller hvis ønsker å betale vinterlagring her.
Dette blir min siste sesong på Rørestrand Camping og jeg vil takke dere alle for tre flotte og lærerike sesonger her på campingen! :)OPPDATERING 15.09

Servicebygget var i dag stengt i ca 4 timer da avløpet var tett. Vennligst ikke kast håndtørkepapir i toalettet da det ikke løser seg opp!
Servicebygget fungerer nå som normalt igjen.

Minner også om frist for innbetaling av vinterlagring og isolert fortelt 29. september.Dette kan betales i resepsjonen eller til kontonummer 2480 10 03091. Vennligst skriv plassnummer i teksten (ikke benytt KID).

Oppdatering 28.08

Informasjon om september og sesongavslutning 29. september

Sesongen går sakte men sikkert mot slutten. Fra 1. september blir det begrensede åpningstider i resepsjonen tilsvarende april. Tilbudet i resepsjonen er primært for sesonggjester og det vil stå oppslag på døren om åpningstider.

Den 29. september rundt kl. 12:00 stenges bommen for sesongen på Rørestrand Camping. Fortelt skal da være pakket ned og vann og strøm stenges av. Det er lov å oppholde seg på plassene sine, men dessverre ingen overnatting.

Frist for innbetaling av ekstra strømstikk, vinterlagring og isolert fortelt vil også være 29. september.Dette kan betales i resepsjonen eller til kontonummer 2480 10 03091. Vennligst skriv plassnummer i teksten (ikke benytt KID).

Vogn og platting kan lagres på plassen for vinteren mot kr 1.500 (uavhengig om lagring i hyttene benyttes).  Det gis tilbud for de som ikke har isocamp om å lagre enkelte ting som er strev med å transportere, f.eks kjøleskap i hyttene i forbindelse med vinteropplaget. Vi ber om at det unngås å lagre gjestander i sengene. Hyttene vil ikke være oppvarmet, kun låst. Det er begrenset med plass så vi går etter «førstemann-til-mølla»-prinsippet. Vi har smått startet med å åpne for vinterlagring i hyttene.

Ting i hyttene må markeres med navn, plassnummer og telefonnummer og være ute innen 10 mai 2020. Alt som ikke er tatt ut av hyttene til denne datoen vil bli satt utendørs. Ta kontakt med resepsjonen innenfor åpningstider for utlevering av nøkkel, evt. send en e-post på forhånd for å avtale utlevering. Sesongplassen er deres helt til vi mottar en oppsigelse på epost eller muntlig i resepsjonen. Dersom dere ikke ønsker å beholde sesongplassen for sesongen 2020, vennligst gi oss beskjed så fort det lar seg gjøre.

Plassen vil ha kameraovervåkning  gjennom vinteren.

Nøkkelbrikkene beholder dere selv frem til neste sesong. Saldoen på brikkene blir uberørt. Ønskes det å tømme ut saldoen gjøres dette i resepsjonen før stenging. Alle nøklene vil bli deaktivert på stengedatoen slik at de ikke fungerer på toaletter eller bom. Dersom dere må inn på plassen med bil av en spesiell grunn avtales dette på epost god tid på forhånd, og aktuelle nøkkelbrikker aktiveres innenfor en gitt tidsperiode.

Det hadde vært fint om batterier tas ut av brannvarslerne for å forhindre unødvendig støy på plassen igjennom vinteren!

Kommunikasjon utenfor sesong med Rørestrand går over mail: booking@rorestrandcamping.no. 

Alle vi på Rørestrand Camping takker for en flott sesong og gleder oss til å ta dere imot igjen sesongen 2020!:)

Oppdatering 21.08

OBS! Torsdag er det meldt store mengder regn og kraftig vind.
Oppdatering 17.08

OBS OBS! Vi har fått et voldsomt vær med masse regn og store vinnkast. Vi har tatt en runde på området og varslet de som har fått skader på paviljonger o.l. Vi anbefaler alle som har løse gjenstander, fortelt, putekasser etc. til å ta turen nedom i helgen og sjekke.

Oppdageting 12.08

Ang. vinterlagring

Sesongen begynner å gå mot slutten og vi har mottatt spørsmål ang. vinterlagring i hyttene. Vi skjønner at flere planlegger å pakke sammen en liten stund før sesongslutt og det gis tilbud om å lagre enkelte ting som er strev med å transportere, f.eks kjøleskap i hyttene i forbindelse med vinteropplaget. Det vil være svært begrenset plass slik at det er kun forbeholdt de uten isolert fortelt eller andre lagringsmuligheter. Hyttene kan ikke holdes av, og vi går etter «førstemann-til-mølla»-prinsippet.

Hyttene vil ikke være oppvarmet, kun låst. Vi ber om at det unngås å lagre gjestander i sengene.

Vi begynner så smått og åpne for lagring i hytter fra 23.august. Ting i hyttene må markeres med navn, plassnummer og telefonnummer og være ute innen 10 mai 2020. Alt som ikke er tatt ut av hyttene til denne datoen vil bli satt utendørs. Ta kontakt med resepsjonen for utlevering av nøkkel.

Oppdatering 07.08

Denne uken vil det foregå nattarbeid med asfaltering på rv. 19 (Hortenstunnelen). Dette kan føre til en «durelyd» men burde ikke være til sjenanse.

Ha en fin kveld!:)

*

Oppdatering 22.07

For dere som har satt opp vannpost nærmere vognen:

Vi minner om at det ikke er tillatt å nekte andre å benytte vannposten, alle vannposter er til fri bruk. Det er heller ikke tillatt å kreve godtgjørelse fra andre sesonggjester for bruk av vannposten.

Oppdatering 18.07

Ang. spillvann

Vi hører at det er noen misforståelser ang. utslipp av spillvann. Det er forbudt å slippe spillvann direkte i bakken. Dette skal samles opp i tank og tømmes på tømmestedet.

Henviser til våre retningslinjer:

Avløp: Spillvann og lignende skal ikke slippes ned i grunnen, men samles opp og tømmes på dertil tilrettelagt sted.

Oppdatering 17.07

Viken Fiber varsler om planlangt vedlikeholdsarbeid mellom kl 01:00 og 05:00 i natt. WiFi vil ikke være tilgjengelig i denne perioden.

Oppdatering 10.07

Oppdatering! Bommen er ordnet :)

Opplever dere problemer med bommen utenfor åpningstid, ring nummeret som står ved døren til resepsjonen.

Vi opplever dessverre problemer med bommen igjen. Vi jobber så raskt vi kan for å få løst problemet.

Ha en flott helg! :)

Oppdatering 02.07

Liten oppdatering på grillhytten og påminnelse ang. parkering.

Grillhytta er ferdig montert og klar til bruk! :)

Denne er til fri benyttelse og kan ikke reserveres. Kontakt resepsjonen før bruk. Inne i hytten er det et oppslag med reglene for bruk. Vær vennlig å behandle grill og utstyr pent, og rydd opp etter bruk så det blir hyggelig for nestemann! :) Det er ikke tillatt med barnelek inne i hytten av hensyn til utstyr.

Det er ikke lagt inn strøm enda, men dette vil være på plass snart.

Parkering:

Vi minner om at alle sesonggjester har 1 bilplass ved vognen. De som har valgt å gi fra seg parkeringen til fordel for større vognplass kan benytte seg av «fri» parkeringsplasser på området (markert med oransj på kartet). Vennligst benytt kun 1 friplass per sesongplass. Det er også gratis parkering ved stranden rett utenfor campingen. Det er ikke lov å parkere andre steder uten tillatelse. Vi oppfordrer alle som har bilplass ved vognen å parkere der ettersom det er begrenset med parkering. Gjester må parkere på gjesteparkeringen ved resepsjonsbygget.

Ha en fin kveld! :)

Oppdatering 26.06

Det gjenstår enda noen finjusteringer, men bommen vil være operativ fra og med i dag. Dette betyr at den stenges kl 23:00 og åpner kl 08:00. Det vil være mulig å åpne bommen med nøkkelbrikke, men vi minner om at det skal være begrenset med bilkjøring til det absolutt nødvendige i dette tidsrommet.

Oppdatering 24.06

Vi håper alle har hatt en fin sesongfest og St.Hans-feiring!

Grillhytta har kommet og skal monteres så fort som mulig. Denne blir til fri bruk for alle våre gjester (ingen booking).

Vi har blitt oppmerksom på at servicebygget er benyttet av andre enn gjester på campingen. Vi vil derfor låse kjøkken og vaskerom klokken 23 hver kveld, og låse opp igjen klokken 07. Dette er midlertidig frem til vi er kvitt problemet.

Ha en fin ettermiddag! :)

Oppdatering 18.06

I morgen, onsdag, vil strømmen være borte på plassen fra kl 12:00 til ca kl 14:00. Dette kommer av at det må byttes ut noen deler på de nye strømstolpene grunnet en feil fra leverandøren.

Vi beklager de ulempene dette måtte medføre.

Oppdatering 13.06

I anledning det skiftene været passer det bra å slippe nyheten om at vi nå får grillhytte på campingen!

Hytten er 10m2 og utstyrt med benker og grill. I tillegg vil vi legge inn strøm slik dette kan være et sted for ungdommen på campingen å samles. Hytten vil bli plassert på det hellelagte området ved resepsjonen og er til fri bruk for alle våre gjester. Vi håper dette blir en trivelig samlingsplass i all slags vær og gleder oss veldig. Vi vil takke festkomitéen/vellet som bidrar med kr 10 000 til et flott tiltak for campingen!

Vi venter på informasjon om leveringsdato, men håper å ha den på plass i slutten av juni/starten av juli.


OBS!

I morgen (torsdag 6/6) er det meldt om kraftig vind og stor nedbørsmengde.

Oppdatering 30.05

Dato for bytte av strømstolper er avklart: 5.  juni.  Stolpe 10, 11, 8 og 15 er de som byttes  i denne omgangen. Hele raden vil miste strømmen imens arbeidet pågår. Vi sender ut sms med varsling til raden det gjelder på forhånd samt publiserer her på nettsiden! Plassene som påvirkes er 19-40. Strømmen vil være vekk fra ca 0730 – 14:00 på raden det arbeides.

Nytt med de nye strømmstolpene er stikket. Det nye stikket er en rund blå 1-fas kontakt. Rørestrand Camping foretrekker om dere benytter hel ledning fra vogn til stolpe, men ikke noe krav. Overganger fra vanlig stikk til blå 1-fas kontakt kan kjøpes i resepsjonen (lik pris som biltema), på f.eks Biltema eller campingforhandlere som Askjems. Det må ikke benyttes omformer som har støpsel direkte i stikket, kun de som har en ledning slik som denne:

De nye strømstolpene har også en jordfeilbryter til hver enkelt vogn. Det vil si: Feiler noe i en vogn er det kun denne vognen som mister strømmen og ikke de andre vognene som er koblet til samme stolpe. Det vil fortsatt være 10Ampere sikringer i hvert stikk. Vi vil anbefale at dere som er koblet til følgende stolper (10, 11, 8 og 15) kjøper en ledning / ovegang snarest mulig. Vi har et par til utlån til dere selv har det på plass.

https://www.biltema.no/bygg/elinstallasjoner/cee-kontakter/skjotekabel-2000021073


Oppdatering 26.05.19

I går hadde vi innbrudd i beachbaren. Politiet har tatt 5 stykker. Disse personene har ikke vært på campingen slik politiet melder, dette gjelder kun beachbaren.

Oppdatering 21.05

Torsdag 23.05 vil det byttes sikringer i noen av de nye stolpene. Dette kommer av at noen stolper ble levert med feil sikringer.

Strømmen vil da være borte i ca. 3 timer fra kl 07:30.

Oppdatering 19.05.19

Håper alle har hatt en flott 17. mai-feiring i godværet!

Litt generell info:

Vann

Vi minner om at fristen for å signere egenerklæringsskjema for egne eksisterende vannposter er 1. juni. Dette gjelder vannposter som er satt opp før sesongstart 2019.

De som ønsker egen vannpost må ha godkjenning og signere egenerklæringsskjema FØR arbeidet påbegynnes (vannposter som settes opp fra og med sesongstart 2019).

Vannposter som er satt opp uten tillatelse, eller hvor det ikke er signert egenerklæringsskjema vil kobles fra.

Alle som har utedusjer må fjerne disse omgående.

Isolert fortelt

Alle som har satt opp isolert fortelt etter sesongslutt 2018 og ikke har signert egenkontrollskjema må hente denne i resepsjonen. Dersom det er lagt opp fast EL-installasjon i isocamp skal samsvarserklæring vedlegges.

Dusjer på herresiden

Vi har bestilt inn nye deler til de to dusjene på herresiden som er i ustand. Dette vil bli ordnet så fort delene er på plass.

Internet

På grunn av en feil hos leverandør, ble ikke hastigheten på internett økt til avtalt tid. Det ble bekreftet at hastigheten er satt opp til normalen i forrige uke, men vi har fått tilbakemeldinger på at noen fortsatt opplever at det er ustabilt. Vi finner ingen feil på vårt system og konkluderer med årsaken mest sannsynlig er knyttet til normale svingninger som vil forekomme. Internett er en gratis tjeneste til alle våre gjester fordi hastigheten vil variere, men vi gjør det vi kan for at nettet skal være så stabilt som mulig. Vi ber om at dere gir beskjed ved brudd eller «unormalt» dårlig forbindelse over lengre perioder.

Stranda

Stranda er et populært samlested for ungdommen, noe vi syntes er veldig hyggelig. Dessverre er det noen få som ikke klarer å oppføre seg og ødelegger for andre. Vi har god dialog med en del av ungdommen og tar en runde på stranden når det samler seg større grupper. Når det har vært behov, har vi kontaktet politiet som har vært raske til å møte opp. Vi ser at dette har en effekt, og vi forsøker å gjøre det tydelig for ungdommen at de må oppføre seg og vise hensyn.  

Vi ønsker alle våre gjester en flott dag videre!

Oppdatering 01.05

I dag er det offisiell åpning av campingen slik at vi ønsker døgngjester velkommen!

I den anledning minner vi om at kjøring skal foregå i gangfart på hele området (maks 5km/t). Vi ber alle våre gjester respektere dette både for trivsel og for sikkerhet :)

Ha en flott dag videre!

Oppdatering 24.04

Etter en flott start på sesongen med nydelig påskevær benytter vi tiden til å komme med info om vannposter samt litt annen praktisk info.

I forbindelse med at det er gjort noen små endringer har vi oppdatert retningslinjene våre. Endringene omhandler vannbruk/vannposter, lading av EL-bil samt tydeliggjøring av enkelte punkter. Vi minner om at alle våre gjester plikter å sette seg inn i, og følge våre retningslinjer. Disse finner du her.

Vann

Vi har besluttet å gi sesonggjester tilgang til å sette opp egne vannposter etter avtale. De som ønsker dette må ta kontakt med resepsjonen og få godkjennelse, samt signere et egenerklæringsskjema FØR arbeidet påbegynnes. De som har eksisterende vannpost i dag må kontakte resepsjonen for å signere egenerklæringsskjema innen 1. juni.

Det er strengt forbudt å koble vann direkte inn i vognen under noen omstendigheter.

Ved tilkobling til vannettet gis det kun tilgang til å sette opp vannposter. Andre innretninger slik som utedusjer o.l. er ikke tillatt. De som har eksisterende utedusj i dag må fjerne disse.

Ytteligere retningslinjer for arbeidet, vedlikehold og bruk er spesifisert i egenerklæringsskjema. Kontakt resepsjonen.

Vi ber om at alle våre gjester tar hensyn ved bruk av vann slik at det ikke er til sjenanse for andre.

Lading av EL-bil:

Kan benyttes mot et gebyr på kr 2 000,- (for sesongen). Ved lading av EL-bil MÅ det benyttes ny strømstolpe. Dette kommer av at de eldre stolpene ikke er beregnet for EL-bil lading og vil bli overbelastet.

Midlertidige konstruksjoner

Vi minner alle våre gjester om at alle midlertidige konstruksjoner må godkjennes FØR arbeidet påbegynnes. Dette er for å unngå at disse bryter med våre retningslinjer. Konstruksjoner som ikke er satt opp i henhold til våre retningslinjer må fjernes. Vi har også laget en illustrasjon over høyde- og avstandskrav, denne finner du her.

Bom

Den nye bommen er på plass men det gjenstår enda noen finjusteringer før den fungerer på lik måte som før. Forsinkelsen kommer av at det benyttes to ulike systemer som foreløpig ikke kommuniserer med hverandre. Vi arbeider så fort vi kan med å få dette i orden slik at det blir tilsvarende løsning som i fjor.

Er det noe du lurer på? Kontakt oss i resepsjonen eller send en mail til booking@rorestrandcamping.no så svarer vi så fort vi kan!

Velkommen til åpning for sesonggjester fredag 12. april!

Fredag åpnes bommen kl 08:00 og vi ønsker dere velkommen til sesongen på Rørestrand! Resepsjonen er åpen fra kl 09:00 og stenger en gang på ettermiddagen. I tiden frem til 1. mai vil det stå oppslag på døren med resepsjonens åpningstider. Henvendelser utenom åpningstidene tas per e-post eller telefon.

OBS! Bommen er stengt mellom kl 23:00 og 08:00 som vanlig. Dersom dere er nødt til å kjøre ut i dette tidsrommet brikken brukes for å lukke bommen igjen. Den lukkes altså IKKE automatisk. Det er et kollektivt ansvar å passe på at bommen blir lukket. Bruken av bommen loggføres i vårt system, slik at dette kan følges opp.

Vi krysser fingrene for en flott sesong med mye godt vær! Vell møtt :)

Oppdatering 09.04

Møte ang. vannposter førstkommende lørdag kl. 10:00 i resepsjonen.

Hei. I løpet av fjorårets sesong vokste det frem flere «private» vannposter gjennom et omfattende ledningsnett hvor det er gravd i bakken på flere steder. Dette er noe som ikke er avtalt med Campingplassen. Tilkoblingen til campingens vannposter er koblet ifra, og vi har satt på vannet til de vanlige «offisielle» vannpostene.

Det kan ikke være slik på Campingen at det bare er å ta seg til rette. Vi tilstreber å behandle alle likt, og når denne vann-praksisen har bredt seg så omfattende i 2018 uten lov, er vi nødt til å reagere, derfor må dette opp å diskuteres.

Vel møtt til de det måtte gjelde.

Oppdatering 5/4

Hovednummeret åpnes kl 12 i dag. Vi vil besvare telefonen etter beste evne, men tilgjengeligheten vil være noe begrenset frem til åpning.
Dersom du ikke når oss per telefon kan du sende en e-post til booking@rorestrandcamping.no

Et bilde fra i dag 20/3.

Snøen forsvinner endelig.

NYHETSBREV FOR SESONGGJESTER SESONGEN 2019

Hei og fortsatt god vår! Nå håper vi denne kulden snart gir seg og gradestokken holder seg på plussiden. I mellomtiden frem til sesongstart presenterer vi dette nyhetsbrevet til dere sesonggjester med praktisk informasjon som gjelder 2019.

ÅPNINGSTIDER OG DRIFT
Camping vil i år åpne for dere sesonggjester fredag 12. april fra morgenen av og stenger av søndag 29.september.

Som i fjor vil denne tidligere åpningen for dere være en ”delvis” åpning med begrensede servicefasiliteter. Resepsjonen er ikke åpen til faste klokkeslett, men strøm og vann (gitt at det ikke er frost i bakken) vil være påskrudd. Hvis det er snø på bakken så blir det måket etter evne.

Det vil bli satt opp oppslag på døra i perioden frem til 1. mai med informasjon om når resepsjonen er åpen for dere sesonggjester.

Til informasjon vil sesongen for døgn- og hyttegjester være fra 1 juni til 15. august. Eneste forskjellen fra tidligere er at muligheter for å booke hytter før/etter disse datoen ikke lenger er mulig. Da er det kun drop-in eller via epost.  Dere vil være upåvirket av dette.

Åpningstidene i resepsjonen fra mai til august er ikke 100% fastsatt. Tidene vil være styrt av sesongvariasjonene.

BESTYRER
Campingen har vært så heldig å få tilbake Celine Stokkenes til å være årets bestyrer på Rørestrand Camping. Til forskjell fra i fjor vil Celine bare ha ansvaret for campingen – dvs. dere. Celine vil bo på plassen denne sesongen.

Beachbaren vil bli drevet helt separat av min søster Camilla Mørk (20), og hun vil rekruttere egne ansatte til Beachbaren.

EIERFORHOLD
Eierstruktur er fortsatt uendret. Det er endelig signert en 30 års festekontrakt på campingen som vil gi campingen mer forutsigbarhet og fleksibilitet med driften.


ØKNING I SESONGLEIE

Sesongleien øker i år med kr. 1.235,- til totalt kr. 15.735,-.

Økningen forårsakes av justering for KPI på 3% samt kompensasjon for økte kostnader fra leverandører (strøm, vann- og avløpsgebyrer).
Vi fortsetter med utstedelse av 1 stk. faktura med KID-nummer. Faktura utstedes 15.mars på epost.

Beløpet inneholder kun plassleie og forfaller i to rater (10 april og 10 juni), og dere benytter samme KID-nummer på begge innbetalingene. Dersom det er behov for nedbetalingsplan eller utsettelse ønsker vi beskjed om dette på vår epost.

Betaling for vinterlagring og isolert fortelt skjer fortløpende i løpet av sesongen.

AVBESTILLING AV PLASS
Dersom dere ikke ønsker sesongplass for 2019, vennligst gi beskjed omgående på epost booking@rorestrandcamping.no.

STRØMSTOLPER
Utskiftning av strømstolper vil også fortsette denne sesongen. Det vil bli skiftet totalt 5 stykk denne sesongen. Informasjon til de som blir berørt under arbeidet vil bli informert på nettsiden her og sms.

Alle vil som tidligere ha tilgang til én strømkontakt.  Strømstyrken vil fortsatt være den samme på 10A. Begrensning på kabler gjør at dette ikke kan oppgraderes.
Om det er tilgjengelig, og ønskes, kan et nr. 2 støpsel kjøpes i sesongen avhengig av kapasitet.
Pris kr 850 for sesongen. Betales i resepsjonen. Dere vil faktureres dersom det oppdages ekstra bruk som ikke er betalt.

TELEFON
Hovednummeret inn til campingen vil bli åpnet 5 april.

VINTERLAGRING UT AV HYTTENE
Til dere som har lagret ting i hyttene: Husk å hente tingene deres i hyttene FØR 10. mai! Hvis ikke vil det by på problemer for oss på campingen. Gjerne før. Vi er også nødt til å innføre regel om at de med isolert fortelt IKKEfår anledning til å lagre gjenstander i hyttene på grunn av plassmangel vi opplevde fra i fjor. Det vil bli enda mindre kapasitet i år da hyttene gradvis fjernes.

VANNFORBRUK
Vi er blitt gjort oppmerksomme på at enkelte har koblet vann direkte inn i vognen. Dette er totalt uakseptabelt og forbudt. De det gjelder skal koble fra denne umiddelbart! Vi er også gjort oppmerksom på at enkelte har satt opp egne vannposter som forgrener seg fra campingen vannpost utentillatelse. Vi vil ta et standpunkt til dette denne sesongen og vil snakke med hver enkelt av dere som dette gjelder.

BOM
Denne er i gang igjen etter uhellet fra i sommer hvor den ble kjørt ned av en leverandør. Før sesongstart vil den bli koblet slik at dere kan benytte deres brikker til å åpne den, tilsvarende som tidligere.

PARKERING
Minner om vise hensyn ved bilparkering og kun benytte plasser som er satt av til dette. Ønsker også å minne om at EL-biler KUN kan lades på en av de nye strømstolpene og mot gebyr på kr 2.000(for sesongen).

EGENERKLÆRING/ SAMSVARSERKLÆRINGER
Vi mangler fortsatt noen samsvarserklæringer. Alle med isolert fortelt må levere inn disse til oss. Enten i resepsjon eller på epost.

RØRESTRAND PARK (Naboeiendommen)
Nøyaktig byggestart er ikke fastsatt da det avhenger av å oppnå nødvendig antall solgte enheter på prosjektet først, opplyser Rørestrand Park. Tidligst mulig byggestart vil være i starten av august og gjelder byggetrinn 1. For mer informasjon og bilder se:  http://rorestrand-eiendom.no/

Nå som all praktisk informasjon om årets sesong er gitt, håper vi dere gleder dere til en ny flott sommer på Rørestrand :)

Oppdatering 06. januar 2019

Det gjenstår fortsatt noen formaliteter fra kommunen sin side før festeavtalen er helt i boks. Holder dere oppdatert.

Nyhetsbrev for sesongen 2019 vil bli publisert her ca 15.mars.

Alt står bra til med vognene på camping. Lite snø. Under er er bilder fra i dag.

Ønsker dere alle en God Jul og et Godt Nytt År! ?❄️