Sesonggjester

Oppdatering 06. januar 2019

Det gjenstår fortsatt noen formaliteter fra kommunen sin side før festeavtalen er helt i boks. Holder dere oppdatert.

Nyhetsbrev for sesongen 2019 vil bli publisert her ca 15.mars.

Alt står bra til med vognene på camping. Lite snø. Under er er bilder fra i dag.

 

Ønsker dere alle en God Jul og et Godt Nytt År! 🎄❄️

 

Oppdatering 13. Oktober 2018

Festekontrakt:

Rørestrand Camping har etter kommunestyret 25 september fått godkjent avtalen om festekontrakt av grunnen til campingen.  Festekontraktens lengde er på 30 år.

Noen få tekniske ting gjenstår før avtalen signeres. Denne festekontrakten vil sikre langsiktighet og forutsigbarhet for både campingen og til dere som gjester. Dette åpner også opp for lenger sesong for sesonggjester i nær fremtid.

Mer informasjon om dette kommer på et senere tidspunkt.

Rørestrand Park:

Til informasjon ble det også den 25. september vedtatt detaljregulering av vår nærmeste nabo til sør. Her vil det bli boligbebyggelse på 80 enheter. Antatt oppstart er 2019, og dette vil nok dessverre påvirke oss på campingen.
For mer informasjon om regulering se her.

For mer informasjon om Rørestrand Park se her. http://rorestrand-eiendom.no

Inkasso:

Rørestrand Camping har denne høsten inngått avtale med Kravia Inkasso. Dersom fakturaer har forfalt, uten særskilt beskjed til oss via epost (alt skal avtales skriftlig) eller fulgt avtalt nedbetalingsplan, vil kravet automatisk bli sendt til inkasso.

Bom:

I juli ble bommen vår kjørt ned under en vareleveranse.  Dette er en pågående forsikringssak som har tatt tid, men forhåpentligvis er det ikke lenge før den er på plass igjen. I mellomtiden blir en bil som ikke er i daglig bruk benyttet som ”midlertidig bom” inntil ny er på plass.

Ønsker å minne om at vinterlagring skjer på eget ansvar. Campingen vil heller aldri hindre gjennomgang for personer til fots.

Utleie av leilighet:

Bestyrerleiligheten på campingen er leid ut igjennom vinteren og vil være bemannet. Dette vil være preventivt med at det er litt liv på plassen.

 

Hilsen fra Kasper og Celine:

”Vi har hatt en utrolig spennende og lærerik sesong på Rørestrand!

 

Vår jobbsituasjon gjør at vi dessverre ikke har anledning til å drive videre neste år, men vi titter garantert innom!

Takk til Magnus for tilliten, og en stor takk til dere for en flott sesong! Vi har fått kjempegode minner og erfaringer som vi vil bringe med oss videre.

 Takk for oss! :)”

Ha en fin høst videre!

Oppdatering 05.09

Førstkommende søndag (9. september) kl 12 stenges campingplassen. Vi ser at det fortsatt er en del av dere som enda ikke har betalt vinterlagring og avgift for isolert fortelt som hadde frist 1. september. De det gjelder vil motta faktura i dag og vi ber om at dette gjøres opp så fort som mulig. Det er også en del manglende innbetalinger for ekstra strømstikk. Dette vil ikke bli fakturert i dag, men bes gjøres opp innen senest 9.september. Betaling av vinterlagring, isolert fortelt og ekstra strømstikk kan gjøres i resepsjonen, via faktura eller innbetaling til kontonummer 2480 10 03091 (husk å merke betalingen med plassnummer!).

Dersom du mottar en faktura og ikke ønsker vinterlagring, gi oss beskjed !

Resepsjonen holder vanlige åpningstider hver dag frem til stenging!:)

 

Oppdatering 15.08

Arbeidet med å få ny bom er i gang og vi håper å ha det i orden innen sesongslutt 9. september. Dersom ny bom ikke er på plass innen da vil det bli satt opp kjetting i mellomtiden.

Oppdatering 06.08

INFORMASJON OM SESONGAVSLUTNING 9. SEPTEMBER

Etter en sesong med helt fantastisk vær så begynner det å bli kaldere i luften, noe som dessverre også betyr at vi nærmer oss sesongslutt.

Den 9. september rundt kl. 12:00 stenges bommen for sesongen på Rørestrand Camping. Fortelt skal da være pakket ned og vann og strøm stenges av. Det er lov å oppholde seg på plassene sine, men dessverre ingen overnatting.

Frist for innbetaling av ekstra strømstikk, vinterlagring og isolert fortelt vil også være 1. september. Dette kan betales i resepsjonen eller til kontonummer 2480 10 03091. Vennligst skriv plassnummer i teksten (ikke benytt KID).

Vogn og platting kan lagres på plassen for vinteren mot kr 1.500 (uavhengig om lagring i hyttene benyttes).  Det gis tilbud om å lagre enkelte ting som er strev med å transportere, f.eks kjøleskap i hyttene i forbindelse med vinteropplaget. Vi ber om at det unngås å lagre gjestander i sengene. Hyttene vil ikke være oppvarmet, kun låst. Det er begrenset med plass så vi går etter «førstemann-til-mølla»-prinsippet. Vi begynner så smått og åpne for lagring i hytter fra 20.august. Ting i hyttene må markeres med navn, plassnummer og telefonnummer og være ute innen 10 mai 2019. Alt som ikke er tatt ut av hyttene til denne datoen vil bli satt utendørs. Ta kontakt med resepsjonen for utlevering av nøkkel. Sesongplassen er deres helt til vi mottar en oppsigelse på epost eller muntlig i resepsjonen. Dersom dere ikke ønsker å beholde sesongplassen for sesongen 2019, vennligst gi oss beskjed så fort det lar seg gjøre.

Plassen vil ha kameraovervåkning  gjennom vinteren.

Nøkkelbrikkene beholder dere selv frem til neste sesong. Saldoen på brikkene blir uberørt. Ønskes det å tømme ut saldoen gjøres dette i resepsjonen før stenging. Alle nøklene vil bli deaktivert på stengedatoen slik at de ikke fungerer på toaletter eller bom. Dersom dere må inn på plassen med bil av en spesiell grunn avtales dette på epost god tid på forhånd, og aktuelle nøkkelbrikker aktiveres innenfor en gitt tidsperiode.

Det hadde vært fint om batterier tas ut av brannvarslerne for å forhindre unødvendig støy på plassen igjennom vinteren!

Kommunikasjon utenfor sesong med Rørestrand går over mail: booking@rorestrandcamping.no.

Alle vi på Rørestrand Camping takker for en flott sesong og gleder oss til å ta dere imot til sesongen 2019!:)

:) :) :) :) :)

Oppdatering 21.07

Vi minner om at alle sesonggjester har 1 bilplass ved vognen. De som har valgt å gi fra seg parkeringen til fordel for større vognplass kan benytte seg av «fri» parkeringsplasser på området. Disse er til fri benyttelse for alle våre gjester og er markert med grønt på kartet. Det er ikke lov å parkere andre steder uten tillatelse. Vi oppfordrer til at alle de som har bilplass ved vognen benytter seg av denne da vi har veldig få «fri»-plasser.

OBS! EL-biler må kun lades på rundstikk (må da benytte nye strømstolper). De kan ikke lades på de gamle strømstolpene da de ikke er egnet til det og skaper brannfare. Dersom strømstolper benyttes til lading av EL-bil utløser dette gebyr på kr 2 000,- (ekstra strømstikk, EL-bil).

 

Oppdatering 09.07

Bommen inn til campingplassen ble kjørt i stykker i dag. Skaden er såpass omfattende at vi må ha en ny bom. Vi jobber for å få ordnet dette fortløpende, men det kan ta tid da det er fellesferie.

 

Oppdatering 25.06

Alle de nye strømstolpene er nå på plass og strømmen er tilbake. Strømmen forsvinner da ikke i morgen (26.06). Vi har satt på omformere på de støpselene som var koblet til stolpene. Disse kan dere låne frem til dere får ordnet nytt stikk ellers så kan omformere (kr 100) eller nytt stikk (kr 30) kjøpes i resepsjonen (dette selges til samme pris som på Biltema).

44571Tilkoblingsutstyr 1-fase

 

Nøkler til de nye stikkene fås i resepsjonen ved å oppgi nummer på låsen (står i liten skrift på selve låsen).

Oppdatering 25.06

Nå starter arbeidet med utskiftning av strømstolper. Stolpene som blir byttet er nr 16,17, 19 og 23. Hele raden vil miste strømmen imens arbeidet pågår. De som vil bli påvirket er plassnr 41-83. De som får nye strømstolper vil bli koblet til via en omformer vi setter inn. Denne omformeren kan kjøpes av oss for kr 100,- (innkjøpspris på Biltema) eller lånes frem til dere får ordnet nytt stikk selv.

Oppdatering 22.06

Vannet er skrudd på igjen og alt er i orden.

Oppdatering 18.06

Dato for bytte av strømstolper er avklart: 25 og 26 juni.  Stolpe 16, 17, 19 og 23 byttes på disse to dagene. 2 stolper pr dag. Hele raden vil miste strømmen imens arbeidet pågår. Vi sender ut sms med varsling til raden det gjelder på forhånd samt publiserer her på nettsiden! Strømmen vil være vekk fra ca 0730 – 14:00 på raden det arbeides.

Bytte av strømstolper 1

Nytt med de nye strømmstolpene er stikket. Det nye stikket er en rund blå 1-fas kontakt. Rørestrand Camping foretrekker om dere benytter hel ledning fra vogn til stolpe, men ikke noe krav. Overganger fra vanlig stikk til blå 1-fas kontakt kan kjøpes på f.eks Biltema (http://www.biltema.no/no/Bygg/Elektrisk/Elektrikerverktoy/Tilkoblingsutstyr-1-fase-2000018083/?artId=44571) eller campingforhandlere som Askjems. Det må ikke benyttes omformer som har støpsel direkte i stikket, kun de som har en ledning slik som denne:

44571

De nye strømstolpene har også en jordfeilbryter til hver enkelt vogn. Det vil si: Feiler noe i en vogn er det kun denne vognen som mister strømmen og ikke de andre vognene som er koblet til samme stolpe. Det vil fortsatt være 10Ampere sikringer i hvert stikk. Vi vil anbefale at dere som er koblet til følgende stolper (16, 17, 19 og 23) kjøper en ledning / overgang snarest mulig. Vi har et par til utlån til dere selv har det på plass.

359830

Oppdatering 16.09

Vi har fått litt regn de siste dagene og vi har derfor valgt å tillate grilling på området igjen (ingen engangsgriller). Brannvesenet har også vært på plassen og de var fornøyde med brannsikkerheten :)

Etter beskjed fra kommunen kan det ikke lenger dumpes hageavfall ved stien til stranden. Gress fra gressklipping kan hives i komprimatoren men større gjenstander som busker o.l må kjøres til gjenvinningsstasjonen på Skoppum.

Ha en flott helg videre!:)

OBS OBS!

I samarbeid med brannforebyggende avdeling har vi kommet frem til følgende retningslinjer for brannsikkerhet under tørken:

– Ingen bruk av engangsgrill, kullgrill eller bål.

– Gassgrill kan benyttes, men ikke på gresset. Vi foretrekker at den blir stående på heller fremfor på platting. Gå heller aldri fra grillen når den er tent.

– Unngå bruk av verktøy som kan gi gnist i nærheten av vegetasjon.

– Alle står ansvarlig for å handle etter forholdene.

Oppdatering 29.05

Hei alle sesonggjester! Nå har vi vært utrolig heldig med været i det siste og vi håper at dette bare er en forsmak på en flott sommer!

Vi har hørt at noen av dere mener at vi er lite tilgjengelige. Det har vært noen dager da det har vært lapp på døren ettersom vi har jobbet med klargjøring av Beachbaren. Men vi er som alltid tilgjengelig på vakttelefonen (tlf: 455 17 433) for dere sesonggjester og kommer med en gang dersom dere skulle trenge oss. Slik vi har opplevd det til nå så er det få eller ingen henvendelser når resepsjonen er åpen. Dere er vår førsteprioritet så det er bare å kontakte oss i resepsjonen eller per telefon :)

Vannbruk

Vi minner igjen om at vannbruket på campingen må begrenses. Bilvask er ikke tillatt (dette kan gjøres på shell). Vanning må også begrenses til det nødvendige. Vi har forståelse for at det har vært tørt om dagen men vannbruket har vært så høyt at vi har mistet vanntrykk.

Handicap-tilgang

Det har kommet en del henvendelser ang. kø på handicap-toalettet. Dette burde ikke være et problem da det er få på campingen som har behov for å benytte seg av dette. Vi minner derfor på at brikker med handicap-tilgang er KUN til de som ikke har mulighet til å benytte vanlig toalett eller dusj. Det er ikke lov å låne ut eller la andre benytte seg av disse brikkene. Misbruk av disse brikkene fører i verste fall til at dere mister tilgangen og det burde være helt unødvendig.

Nye strømstolper

Det er bestilt inn 4 nye strømstolper som skal byttes denne sesongen. Hvilke det gjelder og når utskiftningen blir vil dere få informasjon om etterhvert.

 

Viktig info!

Fristen for å tømme hyttene for vinterlagring er i dag. Det er fortsatt 2 hytter som ikke er tømt, dette er hytte 8 og 9. Her er det blant annet en grill og et kjøleskap. Disse må tømmes så fort som mulig så dette ikke skaper problemer for oss med hytteutleie.

Vi vil minne dere på at det er kun husholdsningsavfall som skal i komprimatoren og at søppel ikke må settes igjen utenfor. Annet avfall må dere selv kjøre til Ragn Sells på Skoppum, drøyt 10 minutter med bil fra campingen.

Ha en fortsatt flott langhelg i godværet!:)

Oppdatering 07.05

Vi har tatt kontakt med internet-leverandøren i dag på grunn av problemene med hastigheten. Dette skyldtes en feil hos dem og er nå rettet opp i slik at dere skal merke en betraktelig forbedring allerede i kveld.

Grunnet problemer med gjentatte brudd på nettverkskabelen som har kommet av graving på området, ser vi oss nødt til å sette en fastpris på kr 1000,- dersom noen forårsaker brudd. Dette gjør vi for å fortsette å kunne tilby gratis internet på område. Vi vil minne dere på å komme til oss dersom dere ønsker å grave slik at vi kan gi opplysninger om hvor kablene ligger, på denne måten kan vi unngå en slik situasjon :)

Oppdatering 02.05

Nettverkskabelen er fikset og nettet er oppe og går igjen!

Vi har nå gått igjennom mange timer med kameraovervåkning, men vi har dessverre ikke sett noe rundt hærverket. Det vil bli satt igang tiltak som skal være med på å hindre slike hendelser i fremtiden med blant annet sensorstyrt lyskaster ved inngangen fra stranden.

Oppdatering 26.4

Grunnet brudd i en kabel på plassen har store deler av området ikke tilgang til internet.

Bruddet skal ha skjedd i dag og vi vil få det ordnet så fort som mulig. Det er fortsatt internett rundt resepsjonsområdet.

Dette har ingen kobling til hærverket.

Viktig info!

Vi har akkurat blitt oppmerksomme på at det er utført hærverk på noen fortelt på campingen. Dette er veldig trist og veldig uvanlig. Hittil vet vi bare at det kan ha skjedd en gang mellom søndagen og i dag. Vi ønsker tips fra folk som kan ha sett noe eller som kan hjelpe oss å finne ut nærmere tidspunkt dette har skjedd på. Ta gjerne kontakt på booking@rorestrandcamping.no. For de som er berørt er det viktig at dette blir politianmeldt så fort som mulig.

Vi kommer ned på campingen i løpet av ettermiddagen for å sjekke omfang og få oversikt over hvem som er berørt. Vi er også tilgjengelige i resepsjonen mellom 11-16 i morgen fredag (27.april).

kamera-opptak vil også bli gått igjennom.

Vannet er tilbake!

Endelig slapp frosten og vannet er satt på:)

 

Åpning 13.april

Hei alle sesonggjester!

Bommen er oppe og vi er klar for åpning! Resepsjonen vil være åpen fra 08:00 og stenger en gang på ettermiddagen. Tiden frem til 1. mai vil vi kun være på området sporadisk, men er tilgjengelige på vakttelefonen dersom det oppstår situasjoner der dere må ha tak i oss med en gang. Andre henvendelser tas per e-post.

Vi vil gjøre dere oppmerksomme på at vannet ikke er skrudd på enda. Vi har forsøkt å få det på denne uken, men det har fryst. Det er meldt varmere i tiden fremover slik at vi prøver igjen om ikke lenge. Dere vil få beskjed her når vannet er satt på. I mellomtiden har dere tilgang på vann på servicebygget.

Vi ser frem til å møte dere, velkommen!

Oppdatering 7.april

Varmegradene tok taket på Rørestrand og vi åpner som planlagt fredag 13. april kl 08:00! Vi vil være tilgjengelige i resepsjonen utover dagen. Husk å fylle på nøkkelkort ettersom vi kun er på området sporadisk frem til 1.mai. Bommen åpner 08:00 på fredag, men stenges innen kvelden. Den vil da stå nede frem til 1. mai, men kan åpnes med nøkkelbrikkene som normalt.

Vi gleder oss til å hilse på dere alle sammen!

Oppdatering og hilsen 4. april

Hei alle sesonggjester!
Våren begynner så smått å krype frem på Rørestrand men vi har enda en god del snø og is på området.
Vi håper at vi kan åpne som planlagt 13. april, men slik det ser ut nå kan vi være nødt til å utsette. Vi gir det et par dager til i håp om at varmegradene tar grepet før vi gjør en endelig beslutning. Dersom vi er nødt til å utsette vil dette bli annonsert her innen lørdag formiddag samt at vi sender ut informasjon per e-post. Hvis dere ikke hører noe, så åpner vi som planlagt 13. april.

Vi gleder oss like mye til å starte sesongen som dere og har brukt tiden til å gjøre oss kjent med plassen og forberede til sesongstart. Åpningstidene denne sesongen vil være fra kl 11:00-12:00 og kl 16:00-18:00. Det vil kun være oss som betjener resepsjonen slik at dere har mulighet for direkte kontakt med oss hver dag. Vi kommer ikke til å bo på campingen i sommer, men vi bor bare noen få minutter unna. Utenom åpningstidene er vi å. nå per e-post som blir sjekket kontinuerlig. Dersom det oppstår situasjoner der dere er nødt til å ha tak i oss med en gang kan dere ringe vakttelefon på nr: 455 17 433.

Til info:

Sesongleie: Vi har også sendt ut faktura for sesongleien 2018 per e-post. Forfall for første del er 10. april. Dersom noen ikke har mottatt faktura skyldes dette enten at vi har gammel e-post eller at det ikke er registrert noen e-post. Vi har sendt faktura i posten til de dette gjelder. Dersom du ikke har mottatt faktura per e-post så hadde det vært flott om dere sendte oss en e-post med oppdatert informasjon. Dette gjelder også dersom dere har byttet telefonnummer/adresse.

Vann: Vannbruken på området må reduseres av hensyn til alle beboere. Ettersom plassen ligger i helning havner skittent vann og såpevann på plen og inntil vognene. Dere har selvfølgelig mulighet til å vaske vognen ved sesongstart, men bilvask må utføres utenfor campingområdet. Shell-stasjonen som er kun 2 minutter fra campingen har vaskehall, og det finnes også flere andre i området. Overdreven vanning av plen/plantevekster må også unngås. Vi håper alle har forståelse for dette og tar hensyn slik at alle beboere trives!

 

Vi gleder oss masse til å hilse på dere alle sammen og vi skal gjøre vårt ytterste for at dere får en fantastisk sesong i år også!

 

Hilsen Celin og Kasper!

 

Legger ved et par bilder som er tatt av plassen i dag.

 

unnamedunnamed (1)

 

Nyhetsbrev for sesonggjester på Rørestrand Camping sesongen 2018


Informasjon om åpningstider og drift 2018
Campingen vil i år åpne for dere sesonggjester 13 april (forbehold frost/snø) fra morgenen av, og stenger søndag 9.september kl. 12.00. For døgngjester og hyttegjester er sesongen fra 1 mai til 26. august.

Tidligere åpning for sesonggjester vil være en ”delvis” åpning med begrensede servicefasiliteter, ingen åpen resepsjon, men strøm og vann (gitt at det ikke er frost i bakken) vil være påskrudd.
Det vil være mulig å få fylt på brikker for dusj osv. i perioden før åpning 1 mai. Det vil bli satt opp oppslag på døra i denne perioden. Hvis det er snø på bakken så blir det måket etter evne.

Ny endring av drift på Rørestrand er at døgnplass på øvre vil for 2018 kun være åpen for gjester med telt. Øvre vil ikke bli benyttet til campingvogner eller bobiler. De 3 plassene inne på campingen ved hytte 20 vil fortsatt bli benyttet til bobilplass.

I forbindelse med denne endringen av drift, vil kiosken også åpningstidene i resepsjonen bli påvirket. Resepsjonen/kiosken vil i løpet av sesongen være åpen 3 timer daglig. Utvalget av typiske kioskartikler vil bli betydelig begrenset til is, brus og sanitærvæske.

Akkurat klokkeslett for åpningstid er ennå ikke spikret, men intervallet vil være etter 16:00 i forbindelse med hytteinnsjekk som hovedsakelig vil være forhåndsbestilt, og for påfylling av servicebrikker for dere sesonggjester, og eventuelt andre henvendelser.  Telefon og vakttelefon vil selvfølgelig være bemannet utenom åpningstidene.

Nye bestyrere for 2018
Rørestrand har også gleden av å introdusere to nye bestyrere for sesongen 2018: Celin og Kasper!

Celin vil dere kjenne igjen da hun jobbet i resepsjonen i fjor.  Kasper og Celin er samboere, og studerer begge to økonomi og administrasjon på Høgskolen i Sør-Øst Norge. De vil fra starten av april ha fullt ansvar for drift og daglig ledelse av Rørestrand Camping.  De er to smarte, unge og dyktige mennesker som gleder seg til å gjøre det beste for deres ferieopplevelse. Ta varmt imot de når dere møter dem 13 april :)

Eierstrukturen er fortsatt uendret. Magnus vil være tilgjengelig i april for eventuelle spørsmål  rundt campingen og dere med ubesvarte henvendelser inne, vil få disse avklart. Det er ikke slik at Magnus og Renate forsvinner helt, dere vil se oss innimellom, men Celin og Kasper er de med ansvaret for all drift. Beachbar vil drives likt som sesongen i fjor med værforbehold på åpningstidene. Renhold vil også fungere som tidligere sesongen med vasking til faste tider.

Økning i sesongleien
Sesongleien går i år opp med kr. 550,- til kr. 14.500,-. Økningen forårsakes av økt merverdiavgift fra 10 til 12%, justering for KPI på 1,6% samt kompensasjon for økte kostnader fra leverandører.
Vi fortsetter med utstedelse av 1 stk. faktura med KID-nummer. Beløpet inneholder kun plassleie og forfaller i to rater (10 april) og 10 juni) og dere benytter samme KID-nummer på begge innbetalingene. Betaling for vinterlagring og isolert fortelt skjer fortløpende i løpet av sesongen. Faktura vil bli sendt på epost. Til dere som ikke har epost (eller ikke oppgitt denne) kan få den printet i resepsjonen. Dersom det er behov for utsettelse ønsker vi beskjed på epost.

Strømstolper
Utskiftning av strømstolper vil også fortsette denne sesongen. Utskiftning av stolpene vil prioriteres på de mest nødvendige og vil forhåpentligvis skje før fellesferien og informasjon til de som blir berørt under arbeidet vil bli informert på nettsiden her og sms. Alle vil, som tidligere ha tilgang til én strømkontakt.  Strømstyrken vil fortsatt være det den samme på 10A. Begrensning på kabler gjør at dette ikke kan oppgraderes.
Om det er tilgjengelig, og ønskes, kan et nr 2 støpsel kjøpes i sesongen avhengig av kapasitet.
Pris kr 750 for sesongen.


Telefon
Hovednummeret inn til campingen vil bli åpnet 1 april 2018.


Avskjed av plass
Dersom dere ikke ønsker sesongplass for 2018, vennligst gi beskjed omgående på epost booking@rorestrancamping.no.

 

Ting ut av hyttene
Til dere som har lagret ting i hyttene: Husk å hente tingene deres i hyttene FØR 10 mai ellers vil det by på problemer for oss på campingen. Vi er stadig nedom campingen og gir selvsagt beskjed dersom vi oppdager noe.

 

Ellers så ser vi frem til ny og solfylt sesong på Rørestrand og håper dere også gleder dere til å nyte ferien hos oss.

Har du noen spørsmål så send de på epost booking@rorestrandcamping.no

Fortsatt god vinter (vår) :)

Oppdatering 1. mars

Nyhetsbrev for sesongen 2018 blir publisert før slutten av førstkommende helg! :)
Hold dere varme i vinterkulda imens dere venter på sommeren og ferie på Rørestrand.

Forøvrig ikke mye snø på takene. Blåst helt ekstremt de siste to dagene, men alt ser bra ut.

Oppdatering 12. februar

Snødd en del siste 12 timer (og snør lett fortsatt). Dybde på bakken overkant av 20 cm. Ikke like på mye tak. Bilder fra 10 min siden.

2018-02-12 15.23.41 2018-02-12 15.26.09 2018-02-12 15.28.25

Oppdatering 30. januar

Ingen nevneverdig snømengde. Kun vært kraftige vindkast siste uken, men alt ok. Legger ved bilde tatt for 20 min siden.

2018-01-30 09.10.16

Oppdatering 22. januar 2018

Bilde under er tatt i dag. Sporadisk lett snø og snødybde mellom 15-25 cm. Alt ok ellers. Lokalavisen Gjengangeren melder om regn senere denne uken som vil påvirke snømengde:

https://www.gjengangeren.no/var/nyheter/vestfold/du-vil-neppe-like-varvarselet-for-denne-uka/s/5-26-111169 

Nyhetsbrev for sesongen 2018 blir publisert her på nettsiden i løpet av februar.

2018-01-22 10.39.37

Oppdatering 11. oktober.

Det er fortsatt noen av dere som ikke har betalt vinterlagring. Vet du dette gjelder deg: Vennligst overfør kr 1.500 til kontonummer 2480 10 03091 (Ikke benytt KID). Har du isolert fortelt er det er det et tillegg på kr 1.500.

Til dere som har vinterlagret gjenstander i Hytte 20; dette er nå flyttet og fordelt mellom hytte 5 og 6.

Oppdatering 6. september.

Kontonummer for innbetaling av vinterlagring og tillegg for isolert fortelt: 2480 10 03091. Vennligst skriv plassnummer i tekstfelt.

Vinterlagring: kr 1.500
Isolert fortelt: kr 1.500

Oppdatering 1. september.

Dette var grunnen til helikoptrene her i går kveld: https://www.gjengangeren.no/horten/nyheter/forsvaret/derfor-flyr-helikoptre-over-borre/s/5-60-184034

Oppdatering 18. august.

Internettantenne og switch ved hytte 20 er midlertidig ute av drift grunnet  sporadisk svakhet i kabel. På grunn av omfanget av reparasjonsarbeidet vil feilen vil bli utbedret etter sesongslutt.

Oppdatering 17. august.

INFORMASJON OM SESONGAVSLUTNING
10. SEPTEMBER

Det går dessverre mot sesongslutt, og derfor følger litt praktisk informasjon rundt sesongavslutningen.

Den 10. september rundt kl. 12:00 stenges bommen for sesongen på Rørestrand Camping. Fortelt skal da være pakket ned og vann og strøm stenges av. Det er lov å oppholde seg på plassene sine, men dessverre ingen overnatting.

Vogn og platting kan lagres på plassen for vinteren mot kr 1.500 (uavhengig om lagring i hyttene benyttes). Frist for innbetaling av denne er 10. september. Kontonummer kan fås i resepsjonen (samme som innbetaling av sesongleie) eller så kan dette betales i resepsjonen. Det gis tilbud om å lagre enkelte ting som er strev med å transportere, f.eks kjøleskap i hyttene i forbindelse med vinteropplaget. Hyttene vil ikke være oppvarmet, kun låst. OBS: Begrenset med plass da enkelte hytter vil bli fjernet iløpet av vinteren.Ting i hyttene markeres med navn, plassnummer og telefonnummer og være ute innen 10 mai 2017. Alt som ikke er tatt ut av hyttene til denne datoen vil by på problemer for oss på campingen. Det vil være mulighet for å lagre i hyttene etter 20 august. Ta kontakt med resepsjonen for utlevering av nøkkel. Sesongplassen er deres helt til vi mottar en oppsigelse på epost eller muntlig i resepsjonen. Dersom dere ikke ønsker å beholde sesongplassen for sesongen 2018, vennligst gi oss beskjed så fort det lar seg gjøre.

Plassen vil ha kameraovervåkning  gjennom vinteren.

Nøkkelbrikkene beholder dere selv frem til neste sesong. Saldoen på brikkene blir uberørt. Ønskes det å tømme ut saldoen gjøres dette i resepsjonen før stenging. Alle nøklene vil bli deaktivert på stengedatoen slik at de ikke fungerer på toaletter eller bom. Dersom dere må inn på plassen med bil av en spesiell grunn avtales dette på epost god tid på forhånd, og aktuelle nøkkelbrikker aktiveres innenfor en gitt tidsperiode.

Det hadde vært fint om batterier tas ut av brannvarslerne for å forhindre unødvendig støy på plassen igjennom vinteren!

Kommunikasjon utenfor sesong med Rørestrand går over mail: booking@rorestrandcamping.no.

Alle vi på Rørestrand Camping håper dere er fornøyde med sesongen 2017 og ønsker dere hjertelig velkomne til ny sesong 2018

:) :) :) :) :)

Oppdatering 5. august

Bommen har vært ute av drift de to siste dagene grunnet skade gjort på bommen. Den fungerer nå fra i dag av igjen. Samme som tidligere med at bommen går ned 23:00 og opp 08:00. Det er mulig å bipe dere ut med nøkkelkort, men vær så snill begrens kjøringen etter 23:00 allikevel.

Oppdatering 25. juli

Stolpe 14, 9 og 18 er nå byttet. Elektrikker rakk én ekstra stolpe i dag. Dvs plassnummer 19-40 ikke mister strømmen ved neste stolpebytte.

Bytte av stolpe 4 er utsatt til torsdag! Strømmen vil da være vekk i ca 2 timer for plass nummer 1- 18.

 

Oppdatering 18 juli.

Dato for bytte av strømstolper er avklart: 25 og 26 juli.  Stolpe 4, 9, 14 og 18 byttes på disse to dagene. 2 stolper pr dag. Hele raden vil miste strømmen imens arbeidet pågår. Vi sender ut sms med varsling til raden det gjelder på forhånd samt publiserer her på nettsiden! Strømmen vil være vekk fra ca 0730 – 14:00 på raden det arbeides.

Skjermbilde 2017-07-18 kl. 11.22.04

Nytt med de nye strømmstolpene er stikket. Det nye stikket er en rund blå 1-fas kontakt. Rørestrand Camping foretrekker om dere benytter hel ledning fra vogn til stolpe, men ikke noe krav. Overganger fra vanlig stikk til blå 1-fas kontakt kan kjøpes på f.eks Biltema (http://www.biltema.no/no/Bygg/Elektrisk/Elektrikerverktoy/Tilkoblingsutstyr-1-fase-2000018083/?artId=44571) eller campingforhandlere som Askjems.

De nye strømstolpene har også en jordfeilbryter til hver enkelt vogn. Det vil si: Feiler noe i en vogn er det kun denne vognen som mister strømmen og ikke de andre vognene som er koblet til samme stolpe. Det vil fortsatt være 10Ampere sikringer i hvert stikk. Vi vil anbefale at dere som er koblet til følgende stolper (4,9,14,18) kjøper en ledning / overgang snarest mulig. Vi har et par til utlån til dere selv har det på plass.

35983044571

Oppdatering 7 juli

Internett var vekk 3 dager tidligere denne uken grunnet kabelbrudd. Feilen ble fikset torsdag.

De fire strømstolpene som blir byttet i år er nr 4, 9, 14 og 18. Strømstolpene er kjøpt inn. Eksakt tidspunkt for bytte er ikke avklart med elektrikker enda. Mer informasjon kommer senere.

Oppdatering 13 juni

Sesongleie del 2 har forfalt. En betalingspåminnelse er blitt sendt til alle uavhengig ved avtale om innbetaling eller ikke. Betalingspåminnelsen er kun fra Rørestrand og blir ikke sendt automatisk videresendt.

Fire stykk strømstolper er nå lagt i bestilling. Ved utskiftning vil de som blir berørt få beskjed på forhånd før noen utskiftning skjer.
Foreløpig er det stolpe nummer 4 og 14 som skal byttes.

Den som ikke har hentet grillen sin fra vinterlagring, vennligst gjør det omgående. Den står foran hytte nr 7.

Igjen, takk for at dere er flinke til å stelle pent med gresset, plassen deres og ikke minst med hverandre og naboer :)

 

Oppdatering 11 mai

Rørestrand Camping holder stengt på grunnlovsdagen 17.mai :) 

Tips: Sjekk datostemplingen på gassflasken før dere evt. drar for å fylle. Les mer her: http://www.dinside.no/bolig/alle-bor-sjekke-flaska-si/61048366
Gassflasker kan fylles / kjøpes nærmest på Rema 1000 Lystlunden, Adresse: Moloveien 1A, 3187 Horten.

Oppdatering 28 april

To switcher er nå montert i hver sin stolpe ved plass 21 og plass 27.

Husk å ikke grav kabelen for dypt, vær obs på Rørestrand sine kabler, og vennligst vis hensyn til andre sine plasser ved graving. Prøv derfor å bruke samme «kabelgrøft» til flere kabler om gangen.

Oppdatering 20 april

Bom: 
Den nye installasjonen i bommen ser ut til å fungere veldig bra for oss alle! Det er kommet etterspørsel om å beholde nåværende løsning med at bommen er permanent nede også etter 1 mai.
Vi kan forsøke dette frem til høysesongen (20.juni til 10.aug), men dersom det viser seg at det blir logistikkproblemer på parkeringsplass eller ute i vegkrysset blir det løsning som tidligere, med bom opp 08:00 og ned 23:00.

Det er mulighet for å bippe dere ut etter 23:00 dersom det skulle være et nødstilfelle.

Internett:
Vurdert etter tilbakemeldinger fra dere så vil det bli kjøpt inn to switcher som dere kan koble dere på. Disse vil bli kjøpt inn om kort tid. Switchene vil bli lokalisert på stolpe ved plass 21 og ved plass 27. Disse vil bli montert inne i et åpent skap.

Informasjon ved graving: Vennligst vent med å grave ned nettverkskabelen deres til switch er montert.  IKKE grav denne kabelen dypt, det holder å vippe torven opp med spade og skli kabelen under. Vennligst vær obs så ikke dere kutter noen av Rørestrand sine kabler. Vis forsiktighet ved graving. Legger ved et bilde under som grovt sett viser hvor våre kabler går. Det kan være lurt å benytte samme ”kabelgrøft” til flere kabler. Dersom det må kutttes i asfalt og legges f.eks trekkerør, ta kontakt da vi har kutter til dette.

Nettverkskabel er type CAT5e eller CAT6, fettfylt (for å tåle evt frost). Jeg kan skaffe egnet kabel på trommel så dere kan kappe etter bruk. Jeg trenger da indikasjon på ca. hvor mye dere tror dere trenger på forhånd. Jeg har også utstyr for å lage modularplugg.

Sjekkliste for våren:
Ellers ønsker vi å gi en liten kjekk sjekkliste over saker som er greit å få sjekket nå på vårparten:

–       Sjekket at nålen på 6kg brannslukningsapparatet er på grønt. (6kg brannapparat er påbudt)
–       Røykvarsler (påbudt) / propanvarsler fungerer
–       Sjekket strømledning for brudd i isolasjon eller andre synlige skader og at denne er godkjent.
–       Sjekket gasslange for sprekker eller andre defekter
–       Sjekket avstandskravet på 4 meter fra nærmeste brennbarenhet dersom trevirke/kompositt/vogn/platting/fortelt.
–       Gassflaske står oppreist.
–       Og at bestilling om godt vær denne sesongen er sendt inn til rette overordnede :)

Kabler på Rørestrand 2016-kopi

Oppdatering 12 april

Bommen er fra i dag permanent nede frem til 1 mai og åpnes ved å bruke samme nøkkelbrikke som benyttes til toalettanlegget. Brikkeleseren er lokalisert på bommen og ser lik ut som i dusjene.
Ved aktivering blinker bommen i 5 sekunder før den åpner seg opp. Etter 40 sekunder blinker den og lukkes automatisk. Dette gjelder hele døgnet, men kjøring er allikevel ikke tillatt etter 23:00. Kun ved nødstilfeller.

Dersom bommer ikke lyser rødt (har strøm) er det en sikring som har gått. Denne befinner seg i sikringsskap bak hytte nr 3 og sikring til bommen er nr «nr 16» vipp denne opp så har bommen strøm igjen. Det står også lapp om dette på bommen.

TIPS til daglig bruk:  Dersom 40 sekunder går mot slutten og det kommer ny bil, bipper du bare brikken på nytt og nye 40 sekunder aktiveres for nestemann.

Fra 1 mai blir det som tidligere med at bommen går opp klokken 08:00 og lukkes 23:00. Nøkkelbrikkene fungerer også da etter 23:00, men som nevnt kun brukes ved nødstilfeller.

Håper dere liker den nye installasjonen :)

Oppdatering 7 april

Velkommen til sesongstart for dere sesonggjester! :)
Alle nøkkelbrikkene deres skal nå være aktivert. For dere nye sesonggjester, kom en tur innom resepsjonen så oppretter vi brikker til dere.

Under denne delvis åpningen av campingen vil det henge lapp på døren når resepsjonen er bemannet.

Ønsker dere en flott påske i dette knallværet! Og tusen takk for at dere er så snille og hjelper nye og gamle sesonggjester med å komme igang :) :)

Søndag  9 april vil resepsjonen være ubemannet.

Oppdatering 27 mars

Faktura ble sendt ut 20 mars. Denne ble sendt på epostadressen vi har registrert hos oss. De vi ikke har eposten til skal ha mottatt denne i posten. Dersom dere ikke har mottatt, ta kontakt så sender vi dere en fakturakopi.

På forhånd, takk.

Oppdatering 17 mars

Til info: Faktura for sesongleie sendes ut i løpet av helgen :)

Nyhetsbrev for sesonggjester på Rørestrand Camping sesongen 2017


Informasjon om Åpningstider 2017 og tilgang i Påskeferien:
Campingen vil i år åpne for dere sesonggjester 7 april kl. 12.00 og stenger søndag 10.september kl. 12.00. For døgngjester og hyttegjester er sesongen fra 1 mai.

Tidligere åpning for sesonggjester vil være en ”delvis” åpning med begrensede servicefasiliteter, ingen åpen resepsjon, men strøm og vann (gitt at det ikke er frost i bakken) vil være påskrudd.
Det vil være mulig å få fylt på brikker for dusj osv. i perioden 7-april til 1-mai. Det vil bli satt opp oppslag på døra i denne perioden. Mest sannsynlig så er jeg mye rundt på området slik at dette ikke blir noe problem. Hvis det er snø på bakken så blir det måket etter evne, men basert på denne vinteren har vi vanskelig for å tro at det vil være et problem.

Åpningstidene i resepsjonen er også endret til gjeldende: 09:00 – 13:00 og fra 16:00 – 20:00 hver dag i sesong. 

Økning i sesongleien
Sesongleien går i år opp med kr. 950,- til kr. 13.950,- for å kompensere for økte kostnader og normal prisstigning. Det utstedes dette året kun 1 stk. faktura med KID-nummer som sendes ut ca 7 mars. Beløpet forfaller i to rater med halvparten pr gang (kr 6.975) (10 april) og 10 juni) og dere benytter samme KID-nummer på begge innbetalingene. Faktura vil bli sendt på epost. Til dere som ikke har epost (eller ikke oppgitt denne) vil motta den i posten. Dersom det er behov for utsettelse ønsker vi beskjed på epost.

Internett tilgang – mulighet for kablet nett
For å sikre at alle har tilgang til internett vurderer vi å legge til rette for kablet nettverk inn til deres vogn. Dvs. at vi monterer en switch/påkoblingspunkt på stolpene slik at de som har problemer i dag kan legge en internettkabel fra stolpen og inn i vognen. I vognen kan dere ha et eget lite nett hvor SSID (nettverksnavn) skal hete «vogn nr. x». På denne måten tror vi at vi skal få alle fornøyde og på nett, basert på utfordringene som finnes på campingen. Vi planlegger å kjøpe inn en trommel med fettfylt internettkabel og plugger som dere kan grave ned under torva selv. Inne i vogna trenger dere en liten router, men det kan kjøpes rimelig for ca. 400,- på Clas Ohlson osv. De som ikke har problemer med å koble på det trådløse nettet i dag trenger ikke gjøre noe.
– Send mail til booking@rorestrandcamping.no dersom du ønsker tilgang til kablet internett inn til vognen din. Vi er avhengig av å kartlegge dette før vi bestemmer oss for innkjøp.

Strømstolper
Utskiftning av strømstolper vil også fortsette denne sesongen. Dette har ikke blitt gjort i vinter på grunn av dårlig likviditet. Utskiftning av stolpene vil prioriteres på de mest nødvendige og vil skje før fellesferien og informasjon til de som blir berørt under arbeidet vil bli informert. Alle vil, som tidligere ha tilgang til én strømkontakt.  Strømstyrken vil fortsatt være det den samme på 10A. Begrensning på kabler gjør at dette ikke kan oppgraderes.
Om det er tilgjengelig, og ønskes, kan et nr 2 støpsel kjøpes i sesongen avhengig av kapasitet.
Pris kr 750 for sesongen.

Sykkel- og gangsti (sykkelutleie)
Vegvesenet vil ferdigstille en sykkel- og gangsti som går forbi døgnplassen. Denne vil sørover føre rett til Borrehaugene (1,7km) og nordover føre rett til sentrum (1,5km). Rørestrand vil ha noen sykler til utleie.

Områdekart
Et nytt områdekart er laget og finnes på nettsiden. På forsiden er det en link til ”Kart over campingen” på høyre kolonne.

Telefon
Hovednummeret inn til campingen vil bli åpnet 1 april 2017.

Avskjed av plass
Dersom dere ikke ønsker sesongplass for 2017, vennligst gi beskjed omgående på epost booking@rorestrancamping.no.

Ting ut av hyttene
Til dere som har lagret ting i hyttene: Husk å hente tingene deres i hyttene FØR 10 mai ellers vil det by på problemer for oss på campingen. Vi er stadig nedom campingen og gir selvsagt beskjed dersom vi oppdager noe.

Strandområdet Rørestrand
På stranden vil det denne sesongen ikke skje noe altfor omfattende. Vi skal lage gangsti (der det i dag er gruset) for penger som er kronerullet av nærsamfunnet og kommunen har gitt informasjon at det offentlige toalett på Rørestrand vil bli pusset opp denne sesongen. Vi ønsker også å informere om at Tarzanbåten dessverre er solgt til Redningsselskapet, avdeling sørlandet, grunnet en uegnet plassering. Vi hadde alt for store utfordringer med bølger og vind da Tarzanbåten måtte ligge såpass langt ut pga dybde. Vi arbeider med andre typer «badeleker» og actionfylte aktiviteter.

Ellers så ser vi frem til ny og solfylt sesong på Rørestrand og håper dere også gleder dere til å nyte ferien hos oss.

Har du noen spørsmål så send de på epost booking@rorestrandcamping.no

God vinter (vår) :)

________________________________________________________________________ 

KOMMUNIKASJON NÅR CAMPINGEN ER STENGT:

All kommunikasjon utenom sesong skjer via e-posten booking@rorestrandcamping.no. Telefon blir ikke besvart. På grunn av annet arbeid og bosted gjennom vinteren blir mail lest sporadisk. Dersom dere ønsker å komme inn bommen på campingen må dette planlegges med oss god tid i forveien.

 

Oppdatering 25 august.

INFORMASJON OM SESONGAVSLUTNING
15. SEPTEMBER

Det går dessverre mot sesongslutt, og det er etterlyst litt praktisk informasjon rundt sesongavslutningen.

Den 15. september rundt kl. 12:00 stenges bommen for sesongen på Rørestrand Camping. Fortelt skal da være pakket ned og vann og strøm stenges av. Det er lov å oppholde seg på plassene sine, men dessverre ingen overnatting.

Dersom dere ikke ønsker sesongplassen deres videre / selger på rot / flytter internt på plassen, ønsker vi informasjon så tidlig som mulig!

Vogn og platting kan lagres på plassen for vinteren mot kr 1.500 (uavhengig om lagring i hyttene benyttes). Frist for innbetaling av denne er 15. september. Kontonummer for innbetaling av vinterlagring er 2480 10 03091 eller så kan dette også betales i resepsjonen før 15 september. Det gis tilbud om å lagre enkelte ting som er strev med å transportere, f.eks kjøleskap i hyttene i forbindelse med vinteropplaget. Hyttene vil ikke være oppvarmet, kun låst. Ting i hyttene markeres med navn, plassnummer og telefonnummer og være ute innen 10 mai 2017. Alt som ikke er tatt ut av hyttene til denne datoen vil by på problemer for oss på campingen. Det vil være mulighet for å lagre i hyttene etter 25 august. Ta kontakt med resepsjonen for utlevering av nøkkel.

Plassen vil ha kameraovervåkning  gjennom vinteren.

Nøkkelbrikkene beholder dere selv frem til neste sesong. Saldoen på brikkene blir uberørt. Ønskes det å tømme ut saldoen gjøres dette i resepsjonen før stenging.

Anbefaler at batterier tas ut av brannvarslerne for å forhindre unødvendig støy gjennom vinteren!

Kommunikasjon utenfor sesong med Rørestrand går over mail: booking@rorestrandcamping.no

Alle vi på Rørestrand Camping håper dere er fornøyde med sesongen 2016 og ønsker dere hjertelig velkomne til ny sesong 2017