Velkommen til Rørestrand Camping

Rørestrand Camping er en familievennlig campingplass i naturskjønne omgivelser nær skog, strand, seilerhavn og mange severdigheter.

Campingplassen ligger sentralt ca 1,5 km syd for Horten sentrum i Vestfold Fylke og er et ideelt feriested for familier.

Vi har 14 små hytter til utleie. Felles for disse er at de er enkle, primitive og inneholder et lite kjøleskap, kokeplate, kaffetrakter, kopper og kar. For å booke hytte, klikk her!

hytter

 

Nyhet 2018! Vi har utvidet telt-området og har derfor mulighet til å ta imot mange flere telt. Skal du på en av de mange festivalene eller arrangementene i Horten? Rørestrand ligger perfekt til med sykkelsti rett ovenfor campingen som går mot byen og Karljohansvern den ene veien og Borre/Åsgårdstrand den andre veien!

519387158

 

Rett nedenfor campingplassen finnes en solrik sandstrand med en flott stor gresslette. Her har vi vår egen strandkiosk som er garantert å gi deg syden-stemning! Beachbaren tilbyr aktiviteter som bubbleballs, minigolf og har utlån av diverse balleker. Få deg noe godt å drikke, en is eller ta med grillmat og benytt en av våre gassgriller som står fritt til utlån.

beachbar

 

Hva med å bruke dagen til å utforske kunstnerbyen Åsgårdstrand, oppleve vikingenes verden i Borreparken eller bare utforske alt annet området har å by på? Hos oss kan dere leie beachcruisere og andre sykler. Prisen er kr 50,- for 2 døgn. (kontakt resepsjonen)

senior_couple_bike

 

 

Sesongen på Rørestrand varer fra 1. mai til 10. september.

Se gjerne denne flotte videoen om Horten:

Nyheter

2017:
Nytt områdekart.
Mer kommer..

2016:
Ny takbelysning på servicebygget som gir godt lys. Enkelte strømstolper på sesongplassene har blitt byttet ut til nye.
Ny Beachbar på stranden nedenfor campingen.

2015:
Dusjene på herre-og dame avdeling blir renovert. Åtte nye dusjer klare ved sesongåpning.

Isolerte fortelt er nå tillatt på Rørestrand Camping! Kontakt oss for å vite godkjente typer.

Rørestrand kåret til Vestfolds fineste strand av NRK Vestfold

2014:
Fra 1. mai får vi 500 mbit fiberlinje inn til Campingområdet.